Outplacement via Indooruitstroom

Indooruitstroom ondersteunt uw medewerker(s) in het gehele proces bij het vinden van nieuw werk. Wanneer personeel boventallig raakt of dreigt te raken, kijken we samen met uw werknemer(s) naar de mogelijkheden om deze snel weer te kunnen plaatsen in het werkveld.

Met ruim 100 lopende projecten door heel Nederland en onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe het is om personen te begeleiden naar een succesvolle vervolgstap in hun carrière.

Onze werkwijze Van Werk Naar Werk

Voor een succesvol vervolg van de loopbaan doorlopen we samen met uw werknemer een persoonlijk en intensief traject. Dit doen we op de volgende manier:

 1. Intakegesprek: Tijdens een intake leren we elkaar kennen zodat we onze verwachtingen optimaal op elkaar kunnen afstemmen. We brengen uw huidige en gewenste arbeidsmarktsituatie in kaart zodat we samen een plan van aanpak kunnen opstellen.
 2. Persoonsgericht onderzoek: Dit onderzoek heeft als uitgangspunt om u als persoon beter te leren kennen. Vanuit dit oogpunt wordt er gekeken welke functies het beste bij u passen. Het kan zijn dat u aanvullende scholing nodig hebt om uw kans op de arbeidsmarkt te vergroten. In dit geval zullen we dit altijd met u en de opdrachtgever overleggen.
 3. Netwerken en solliciteren: Als er eenmaal een werkrichting is gekozen, dan gaan we samen oefenen met het netwerken en solliciteren. Dit doen we door één op één coaching, maar ook in groepsverband met uw collega’s.
 4. Uw nieuwe baan: U bent nu klaar om die ene (top)functie die u voor ogen hebt binnen te halen! U bent er helemaal klaar voor: u weet waar u staat, wat uw kwaliteiten zijn en u weet dit ook op anderen over te brengen. Op deze manier bent u uzelf en daardoor onderscheidend. Succes met uw nieuwe baan!

Doordat iedere situatie anders is, zal ieder traject weer anders verlopen. We komen graag met u in contact voor een kennismaking en persoonlijk advies. Voor mensen die dit prettig vinden maken wij ook gebruik van onlinegesprekken.

Waarom kiest u voor Indooruitstroom?

Outplacement kan een slepend en emotioneel traject zijn. Indooruitstroom biedt intensieve en persoonlijke begeleiding om te zorgen dat uw mensen die boventallig zijn geraakt weer terugkeren op de arbeidsmarkt. We zijn echter niet tevreden met dit resultaat: wij willen dat uw mensen een baan krijgen die écht bij de persoonlijke wensen en behoeftes past. Doordat outplacement een complex traject kan zijn, nemen wij dit graag van u over. Onze coaches worden voortdurend bijgeschoold op de laatste laatste wet- en regelgevingen waarbij iedere coach zijn eigen specialisme heeft.

90% van de outplacement-trajecten via Indooruitstroom heeft geresulteerd in een nieuwe baan binnen 3 tot 9 maanden. We zitten dan ook graag samen met u om de tafel om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Onze garanties

Kiezen voor outplacement via Indooruitstroom is kiezen voor succes. En dat is niet zonder reden!

 • 90% van onze mensen hebben binnen 3 tot 9 maanden een nieuwe baan;
 • Indooruitstroom heeft een groot netwerk bij bedrijven;
 • Indooruitstroom heeft een professioneel en actueel inzicht op de arbeidsmarkt;
 • Outplacement trajecten verlopen via een-op-een coaching;
 • U leert van anderen tijdens groepsbijeenkomsten;
 • We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • Indooruitstroom heeft een landelijke dekking, we werken op locatie in heel Nederland.
Vrijblijvende afspraak?

Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Outplacement? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
 2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.