Re-integratie via Indooruitstroom

Re-integratie kan een slepend en langdurig proces zijn. Indooruitstroom is de partij die dit hele traject graag op haar schouders neemt. Samen met uw werknemer werken we aan een plan van aanpak voor re-integratie. Hierdoor kunt u zelf de focus leggen op andere prioriteiten binnen uw organisatie.

De duur en kosten van een traject zijn per geval verschillend. Via een persoonlijk kennismakingsgesprek willen we graag met u kijken in welk opzicht we kunnen helpen bij een geslaagd re-integratietraject. Neem contact met ons op, of laat uw gegevens achter zodat we u direct van dienst kunnen zijn.

Onze werkwijze

Voor een succesvol re-integratie traject doorlopen we samen met werknemer een persoonlijk en intensief traject. Dit doen we op de volgende manier:

 1. Intakegesprek: Tijdens een intake leren we elkaar kennen zodat we onze verwachtingen optimaal op elkaar kunnen afstemmen. We kijken hoe we u het snelste weer op de arbeidsmarkt kunnen krijgen in een functie waar die aansluit bij uw kennis en kunde en waar u gelukkig van wordt. Dit alles wordt samengevat in een plan van aanpak volgens de Wet verbetering Poortwachter.
 2. Persoonsgericht onderzoek: Dit onderzoek heeft als uitgangspunt om u als persoon beter te leren kennen. Vanuit dit oogpunt wordt er gekeken welke functies het beste bij u passen. Het kan zijn dat u aanvullende scholing nodig hebt om uw kans op de arbeidsmarkt te vergroten. In dit geval zullen we dit altijd met u en de opdrachtgever overleggen. 
 3. Netwerken en solliciteren: Als er eenmaal een werkrichting is gekozen, dan gaan we samen oefenen met het netwerken en solliciteren. Dit doen we door één op één coaching, maar ook in groepsverband met uw collega’s. Wij kijken samen in dit proces naar zowel interne als externe vacatures.
 4. Je nieuwe baan: U bent nu klaar terug te keren op de arbeidsmarkt. U bent er helemaal klaar voor: u weet waar u staat, wat uw kwaliteiten zijn en u weet dit ook op anderen over te brengen. Op deze manier bent u uzelf en daardoor onderscheidend. Succes met uw nieuwe baan!

Doordat iedere situatie anders is, zal ieder traject weer anders verlopen. We komen graag met u in contact voor een kennismaking en persoonlijk advies.

Mobiliteitsdienstverband

Indooruitstroom werkt voor mobiliteitsdienstverbanden samen met ABGL. Een betrouwbare en professionele partner voor een specifieke dienstverlening voor medewerkers die met behoud van hun ABP pensioen de overstap willen maken naar een nieuwe werkgever.

Waarom kiest u voor Indooruitstroom?

Wij kennen alle ins en outs van de Wet Poortwachter zodat we de juiste begeleiding kunnen bieden bij re-integratie. Hierdoor hoeft u zich niet meer in de wetgeving te verdiepen zodat we hiermee die zorg uit handen nemen. Door de kwaliteit van onze coaches gecombineerd met praktische instrumenten en onze ruime kennis van de arbeidsmarkt is ons doel de kortste route te bewandelen naar duurzaam werk. Met onze re-integratietrajecten bieden we een complete dienstverlening aan voor u als werkgever en uw medewerker, onze kandidaat.

Onze garanties

Kiezen re-integratie via Indooruitstroom is kiezen voor succes. En dat is niet zonder reden!

 • We beschikken over de laatste kennis van de wetgeving. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de juiste begeleiding en de meest efficiënte manier van werken;
 • Met ons intensieve contact met het UWV en met arbeidsdeskundigen toetsen we voortdurend de eisen van het UWV met betrekking tot re-integratie spoor 2.
 • Indooruitstroom heeft een professionele en actuele inzicht op de arbeidsmarkt;
 • Re-integratie trajecten verlopen via een-op-een coaching;
 • We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • Indooruitstroom heeft een landelijke dekking, we werken op locatie in heel Nederland.
Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Re-integratie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
 2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.