Samen werken aan re-integratie

Wanneer uw werknemer langdurig ziek is en het onduidelijk is hoe lang dit gaat duren, is het verstandig om na te gaan denken over een re-integratietraject. Sterker nog, het is zelfs verplicht om als werkgever ervoor te zorgen dat de werknemer weer zo snel mogelijk aan de slag kan.

Uw werknemer is de belangrijkste speler in een re-integratietraject. Hij of zij is immers verplicht om mee te werken aan zijn terugkeer in de organisatie. Dit kan een terugkeer zijn in de eigen functie of binnen een andere functie.

Re-integratie via UWV

Een re-integratietraject is iets wat moet worden afgehandeld door de werknemer en werkgever. Het UWV kan echter wel inspringen als beoordelingsdeskundige wanneer het re-integratietraject vastloopt. Wij werken nauw samen met het UWV om ervoor te zorgen dat uw werknemer zo snel mogelijk kan worden geholpen in het traject.

Re-integratie 2e spoor

Helaas is het niet altijd mogelijk om uw werknemer terug te laten keren in uw organisatie. In dit geval gaan we kijken hoe we uw werknemer via het 2e spoor kunnen laten terugkeren op de arbeidsmarkt bij een ander bedrijf.

Re-integratie via Indooroutplacement

Kijk bij onze diensten wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft re-integratie of neem direct contact op.
Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Outplacement, Loopbaancoaching, Werving & Selectie, Assessments en/of Re-integratie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
  2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.