Onderscheidend vermogen

Persoonlijk en betrokken: we stemmen onze dienstverlening af op de talenten van uw mensen

Indooruitstroom is een jong bureau, opgericht in 2014 waarin ervaren ondernemers met elkaar werken aan het realiseren van ‘de beste dienstverlening’ in Nederland. Wij geloven in onze mensen, hun inzet en drive. Bij onze aanpak gaan we uit van de talenten van uw medewerkers en hun ‘eigenaarschap’ (uw medewerker zit zoveel mogelijk aan het stuur). We maken in alle trajecten gebruik van excellente diensten, aangevuld met innovatieve online tools en platforms die het proces ondersteunen. De absolute rode draad in onze aanpak is dat we voor elk van uw medewerkers de loopbaancoach of psycholoog kiezen, die het beste bij hen past. Dat die aanpak het verschil maakt, hebben we bewezen om in 5 jaar tijd te groeien  en mee te groeien met onze klanten.

Indooruitstroom is gedreven door ondernemerskracht, met de focus op het leveren van optimale maatwerkoplossingen en het bereiken van resultaat. Samenwerken en netwerken is onze kracht, en maakt dat we resultaten leveren.

Onze opdrachten voeren wij uit met groep inovatieve en ondernemende loopbaancoaches en loopbaanpsychologen, die veel ervaring hebben met de doelgroep en voor een 100% invulling van uw doelstellingen gaan. In het gehele traject heeft u 1 aanspreekpunt, zodat de communicatie soepel verloopt.

Onze ervaringsdeskundigen hebben allemaal een gedegen netwerk en excelleren in een bepaalde expertise (coaching, arbeidsmarkt en/of bemiddeling). Alle consultants zijn NOLOC -of NIP gecertificeerd. Daarnaast zijn wij LEAN Six Sigma gecertificeerd, wat staat voor een optimale procesinrichting.

Bekijk onze diensten:

Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Outplacement, Loopbaancoaching, Werving & Selectie, Assessments en/of Re-integratie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
  2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.