Wie wij zijn

Indooruitstroom is een krachtige ondernemersorganisatie gespecialiseerd in outplacement-, coaching- en werving & selectie trajecten. De mensen van Indooruitstroom zijn ondernemer in hart en nieren en weten als geen ander wat er nodig is om ondernemingen en individuele werknemers naar een hoger niveau te tillen.

Welkom bij Indooruitstroom

Indooruitstroom is dé specialist in outplacement, loopbaancoaching, W&S detachering, assessments en re-integratie en biedt daarmee de helpende hand voor organisaties met uiteenlopende vraagstukken. Samen met onze professionele coaches halen we het beste in mensen naar boven zodat u of uw organisatie echt het verschil gaat maken.

Een netwerk dat altijd achter u staat

Ook al bent u onafhankelijk en goed in uw vak, het is fijn om u verbonden te voelen met anderen. Bij Indooruitstroom bent u verzekerd van een uitgebreid en makkelijke te benaderen netwerk. U spart met de beste professionals uit verschillende vakgebieden met elk hun eigen contacten. Zij hebben ook ooit op het punt gestaan waar u nu staat en helpen u op een persoonlijke en daadkrachtige manier naar de baan die bij u past.
Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Outplacement, Loopbaancoaching, Werving & Selectie, Assessments en/of Re-integratie? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

  1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
  2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.