Werving & Selectie en Executive Search via Indooruitstroom

Het vinden van gekwalificeerd personeel voor specialistische functies kan een hele opgave zijn. Met Indooruitstroom kiest u een partij die met ruim 20 jaar ervaring onovertroffen is in de werving & selectie van gespecialiseerd personeel, management en directiefunctie. Inmiddels hebben we al veel mensen geplaatst die het verschil hebben gemaakt. Samen met u willen we werken aan de toekomst en uw organisatie naar een hoger niveau tillen. Wij zijn actief in verschillende branches oa; Techniek, Zorg, Retail, Onderwijs, en verschillende overheden.

Onze werkwijze

We willen de zekerheid bieden dat we de juiste personen met de juiste baan kunnen matchen. Met onze persoonlijke werkwijze zorgen wij ervoor dat we de kandidaat en uw vacature kennen:

 1. Intakegesprek: Tijdens een intake leren we elkaar kennen zodat we onze verwachtingen optimaal op elkaar kunnen afstemmen. We maken een zo compleet mogelijk profiel van uw bedrijf en vacature op zodat we doeltreffend naar geschikte kandidaten kunnen zoeken.
 2. Zoeken, selecteren en matchen van kandidaten: Via ons uitgebreide netwerk gaan we op zoek naar kandidaten die een match hebben bij de openstaande vacature. We schrijven een wervende vacaturetekst die we verspreiden op social media en tientallen jobboards. Daarnaast zoeken we actief naar kandidaten in onze database en LinkedIn.
 3. Voorstellen van kandidaten: De sollicitanten waarvan we denken dat ze een match hebben met u bedrijf en vacature stellen we aan u voor. Na een telefonische voorselectie spreken we de overgebleven kandidaten in een fysiek gesprek. Wij plannen de gesprekken in en verzamelen de feedback.
 4. Afhandeling sollicitaties: Als we eenmaal de beste kandidaten hebben gevonden, hoeft u alleen nog maar een keuze te maken. Wij regelen verder alles voor u, tot en met de contractonderhandeling aan toe.

Doordat iedere situatie anders is, zal ieder traject weer anders verlopen. We komen graag met u in contact voor een kennismaking en persoonlijk advies.

Waarom kiest u voor Indooruitstroom?

U weet precies wat voor persoon er nodig is om een vaste of tijdelijke functie op te vullen. Het omschrijven van de perfecte kandidaat is geen enkel probleem, de vacature is uitgezet. Maar… de reacties blijven uit. Het resultaat is dat uw functie onvervuld blijft en het werk blijft doorlopen. In dat geval is werving en selectie via Indooruitstroom wellicht iets voor u.

Wij nemen het hele traject van het vinden en voorstellen van de kandidaat uit handen, zodat u de focus kunt houden op uw organisatie en werkzaamheden. We beschikken over zeer ervaren mensen met een breed georiënteerde arbeidsmarktexpertise en een uitgebreid netwerk, zodat we altijd een match op ieder gewenst niveau kunnen maken.

Onze garanties

Kiezen voor werving en selectie via Indooruitstroom is kiezen voor succes. En dat is niet zonder reden!

 • Een helder tarief zodat u weet wat u kwijt bent per traject;
 • Een vast aanspreekpunt, ook buiten kantooruren;
 • Stopt de contactpersoon binnen zijn proefperiode? Dan gaan wij opnieuw kosteloos voor u aan de slag;
 • Indooruitstroom heeft een professionele en actuele inzicht op de arbeidsmarkt;
 • We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • Indooruitstroom heeft een landelijke dekking, we werken op locatie in heel Nederland.
Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van W&S en Detachering? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
 2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.