(Loopbaan)coaching via Indooruitstroom

Bij Indooruitstroom weten we dat coaching alleen werkt als er écht intensief en persoonlijk contact is. We beschikken over een uitgebreid assortiment van instrumenten om een loopbaantraject uit te voeren, afgestemd op de verschillende wensen. En dat werkt.

Onze werkwijze

Indooruitstroom maakt gebruik van minimaal hbo- of wo-opgeleide en NOLOC-gecertificeerde (loopbaan)coaches. Zij hebben ervaring op het gebied van in-, door- en uitstroom van personeel, een goed zicht op de arbeidsmarkt en uitstekende netwerkvaardigheden. Indooruitstroom is als organisatie veelal bezig met coaching en duurzame inzetbaarheid. Dit betekent dat enorm veel expertise en kennis aanwezig is voor lopende trajecten.

Indooruitstroom werkt met een loopbaanportal. Voor het coachingstraject geldt dat medewerkers over dit loopbaanplatform kunnen beschikken Dit platform biedt medewerkers een persoonlijk loopbaandossier, inzicht in alle vacatures van Nederland, de mogelijkheid om te chatten met de coach en het is de centrale plek waar coach en medewerker gezamenlijk coachingstrajecten doorlopen. Het loopbaanplatform kan op maat ingericht worden. Bij aanvang van het traject wordt het dossier van de medewerker gekoppeld aan de aangeboden coachingstrajecten en bijbehorende ondersteunende programma’s.

Waarom kiest u voor Indooruitstroom?

Indooruitstroom begeleidt uw mensen professioneel en doelgericht. Levensloop, ontwikkelvermogen en de afstemming tussen werk en privé zijn aandachtspunten. Als duidelijk is wie u bent, wat u weet en wat u kunt, dan kan er effectief worden gezocht naar een passende positie op de arbeidsmarkt. De persoonlijke leeromgeving staat tijdens het traject centraal zodat de gestelde leerdoelen zowel voor uw mensen als onze coaches in beeld worden gebracht.

Indooruitstroom is gespecialiseerd in coaching op het gebied van heroriëntatie van werk, functie of studie. Vraagt u zich af of u nog wel op de juiste plek zit, mist u uitdaging in uw werk of bent u op zoek naar een nieuwe baan, maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is coaching van Indooruitstroom zeker iets voor u.

Onze garanties

Kiezen voor coaching via Indooruitstroom is kiezen voor succes. En dat is niet zonder reden!

 • Indooruitstroom biedt diverse trajecten aan, afgestemd op uw wensen en behoeften;
 • Indooruitstroom heeft een professionele en actuele inzicht op de arbeidsmarkt;
 • Trajecten verlopen via een-op-een coaching;
 • Gebruik van het ‘Mijn loopbaanplatform’ gedurende een jaar, inclusief alle opties;
 • Gebruik van professionele (loopbaan)testen en assessments die inzicht geven in jouw arbeidsmarktprofiel;
 • U leert van anderen tijdens groepsbijeenkomsten;
 • We zijn altijd bereikbaar. 24 uur per dag, 7 dagen per week;
 • Indooruitstroom heeft een landelijke dekking, we werken op locatie in heel Nederland.
 • Ook middels E-coaching.

Bent u benieuwd geworden naar alle mogelijkheden en voordelen van coaching via Indooruitstroom? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de opties op een rij kunnen zetten
Vrijblijvende afspraak?
Bent u op zoek naar de ideale partner op het gebied van Loopbaancoaching? Maak dan een vrijblijvende afspraak!

Indooruitstroom zet uw ontwikkeling aan het werk

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is vandaag de dag belangrijker dan ooit tevoren. Met zowel de crisis als de nieuwe aanpassingen aan de wet ‘Werk en Zekerheid’ in het achterhoofd, zijn veel organisaties genoodzaakt een passend beleid te vinden op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

 1. Wat is Duurzame inzetbaarheid?
 2. Wat kunnen wij doen voor u?

Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.